FilmKolikler.Net - Paylaşım ve Eğlence Forumu!
Sitemiz Dizi ve Film, Divx, Program, Oyun, E-Kitap, Belgesel, Klip, Film Müzikleri, Sinema alanında paylaşım yapan bir platformdur.

Şu an forumumuzu ziyaretçi olarak görüyorsun. Kayıt ol ya da
Kullanıcı hesabına sahip olmak bir ayrıcalıktır! Üyelerimiz ziyaretçilerin yararlanamadığı birçok şeyden yararlanabiliyor, gel sen de aramızda yerini al!

Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S )

Konusu 'FilmKolik Bilgi Deposu' forumundadır ve ADİGE tarafından 21 Mayıs 2011 başlatılmıştır.

1. Offline

ADİGE Site Yöneticisi

Beğenilen Mesajlarınız:
    642
    Ödül Puanları:
    113
    Meslek:
    Security
    İtibar Puanı:
    14
    1) Filmkolikler.Net filmleri nerede barındırır?

Filmkolikler.Net tüm filmlerini çeşitli upload sitelerinde barındırır, hiçbir film Filmkolikler.Net’in bulunduğu sunucuda barındırılmaz.

2) XXXX Filmine ait tüm parçaları indirdim, rar’dan çıkartmaya çalıştığımda şifre istedi.Verdiğini şifreyi girdim ancak hata veriyor yine, ne yapmalıyım?

Sitemizdeki filmlerin ( Filmkolikler Paylaşımlarının ) %90′ı şifresizdir.Varolan bazı filmlerin şifreleri

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Üye Olmak İçin Tiklayın... dir.Bu şifreyi girmenize rağmen film açılmıyorsa film şifresizdir. Hata verdiği parça kuvvetle muhtemel eksik inmiştir.Böylesi durumlarda ilgili parçayı tekrar indiriniz ve Rar’dan çıkarma işlemini tekrarlayınız.

3) CRC hatası alıyorum, sanırım filmin x.ci parçası bozuk, ne yapmalıyım?

Filmkolikler.Net Paylaşımı olan filmler özenle parçalanır, yine özenle paylaşım sitelerine yüklenir.Bu tip hataların %90′ı kullanıcının o parçayı eksik olarak indirmesinden kaynaklanmaktadır.Bu hatayı alıyorsanız şu resmi iyi inceleyiniz:

4) Paylaştığınız film silinmiş, ne yapmalıyım?

Filmkolikler.Net' teki paylaşımların büyük bölümü bol alternatiflidir. Kimi durumlarda bir alternatif öldüğünde yenilenme taleplerinde bulunuluyor. Şayet konuda çok tercih edilen bir hosta ait alternatifler ölü değilse özel olarak barındırıcı yenilenmez.

Yenileme işlemi biraz da paylaşımcının insiyatifindedir. Şayet paylaşımcının o esnada vakti varsa, sözgelimi hotfile barındırıcısı ölü ise bu barındırıcıyı yenileyebilir. Konu altında, ısrarcı olmadan ricada bulunmanız bu konuda paylaşımcıyı teşvik edebilir.

5) Paylaştığınız filmin görüntüsü var ancak sesi yok, ne yapmalıyım?

Bu sorunuz bilgisayarınızda ilgili filmi çalıştıracak Codec’ in ( Ses ve Görüntü Çözücü ) eksik olmasından kaynaklanmaktadır.

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Üye Olmak İçin Tiklayın... sayfadaki resimli anlatımı takip ediniz.Oynatıcı bazdaki sorunları aşmak için

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Üye Olmak İçin Tiklayın... programı kurmanızı öneririz.

6) Sitenizde yer alan filmlere ait bazı terimler var, mesela DUAL, DVDrip, BRrip, R5 Line. Bunlar ne anlama geliyor? Anlatır mısınız?

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

7) Firefox Kullanıyorum, linklere tıklamadan, linklerin çalışıp çalışmadığını görebileceğim bir yöntem/yol var mı?

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

8) Jdownloader Nedir ? Sitenizdeki filmlerin bazıları sadece bu programla açılıyor, bu tür filmleri indirmek için ne yapmalıyım?

Jdownloader ile ilgili

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Üye Olmak İçin Tiklayın... resimli anlatımından yararlanabilir program hakkında bilgi edinebilirsiniz.

9) Film indirmesini bilmiyorum, X adındaki siteden nasıl film indieceğim?

Hotfile, Fileserve, Rapidshare, Filefactory, Netload, Gigasize, Vip-File gibi onlarca siteden nasıl film indireceğinizi öğrenmek için Hazırlıyoruz tıklayınız.

10) Upload (Dosya Paylaşımı) yapmak istiyorum, ancak bu konuda bilgim yok ne yapmalıyım?

Gerekli Bilgiler bölümümüzde bununla ilgili yeterli bilgi mevcuttur. Bunun için

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Üye Olmak İçin Tiklayın... ziyareti edip bilgi toplayabilirsiniz.

11) A adresindeki filmin altyazısı mevcut değil, lütfen altyazı ekler misiniz?

Herhangi bir konuda eğer bir altyazı göremediniz ise konu altında belirtebilir ya da daha hızlı bulmak istiyorsanız

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Üye Olmak İçin Tiklayın... ya da

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Üye Olmak İçin Tiklayın... siteden doğrudan kendiniz arayabilirsiniz.

Sayfayı Paylaş

Konuyu Görüntüleyen Sayısı (Üye: 0, Misafir: 0)